Egy másik blog

2010.05.27. 19:29

Egy másik blogról szeretném tájékoztatni az esetleges olvasóimat. Tudom, hogy hatékonyabb egy olvasott oldalról hivatkozni azt az oldalt, ahova látogatókat küldene az ember, de most ezek a lehetőségeim.

Szóval akinek elege van már az Indexes (Privátbankáros, Portfóliós...) gazdasági elemzőkből, és kiváncsi azoknak a véleményére, akik abból élnek meg, hogy tanácsaikkal segítsék szilárd talajra a gazdaságpolitika zavaros vizein evezőket, azok lessék meg az RSM DTM Zrt frissen indult blogját!

Ha jól sejtem, a blog-motor a jól bevált World Press, a bejegyzések sorrendjén még remélem igazítanak kicsit a rendszergazdák, jobb a FILO blog (kevésbbé műszakiak kedvéért First In, Last Out, blogos értelmezésben: az a bejegyzés kerül legkésőbb olvasásra, tehát kerül legalulra, amelyiket legkorábban írták). Jó olvasgatást, és ha érdekel, amit, ahogy csinálnak, akkor lehet őket twitteren is követni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lapozgatas.blog.hu/api/trackback/id/tr592036304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása