FSM - Finate State Machine

2010.05.31. 18:48

Talán sokaknak mást jelent a három betű. A Google keresője számára mindenképpen. Talán vicces, talán egy érdekes kihívás volt, egy flame, de nem elfogadható, hogy a három betűt, mely minden távközlési protokol alapját képezi ily módon sajátítsák ki. Minden eszközzel küzdenünk kell az állapotgépek jogaiért. Kérek minden jóérzésű informatikust, matematikust, processz vagy logisztikai tervezőt, hogy álljon mellém e modellezési eszköz méltó helyének visszaállításáért folytatott küzdelmemben!

Jelenjen meg minél több helyen az FSM és a Finate State Machine összefüggés, hogy a buta Google-robotok által trónra emelt gasztronómiai szörnyeteg - kinek nevét kimondani és leírni vétek - elbukjon!

A bejegyzés trackback címe:

https://lapozgatas.blog.hu/api/trackback/id/tr442045544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pé.pé.bé 2010.06.01. 09:39:56

Nálam a harmadik a wikipedia linkje..... de miért zavar, hogy az egy és igaz egyház megelőzi? :)
Bár a Fiji School of Medicine se rossz.

lajthabalazs · https://google.com 2010.06.01. 13:37:42

Köszi az első hozzászólásomat! Szerintem az állapotgép az első, mert ez nem egy vallás, hanem minden vallás alapja. Volt valami, történt valami, lett valami. Ennél semmi sem feljebbvaló vagy alapvetőbb.
süti beállítások módosítása